Seo Services

В Умані 20-річного юнака судять за ухилення від призову

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від призову на строкову військову службу.
В ході досудового розслідування встановлено, що 20-річний призовник, житель Уманського району, пройшовши військово-лікарську комісію, відповідно до якої, був визнаний придатним для проходження строкової військової служби, та, отримавши повістку для відправки на збірний пункт Черкаського ОВК та подальшої відправки у відповідну військову частину для несення строкової військової служби, на збірний пункт на призначений час не з’явився, підстав неявки усно чи письмово не повідомив, чим порушив вимоги Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». 
На даний час досудове розслідування у даному кримінальному провадженні завершено.
Уманською місцевою прокуратурою відносно даного правопорушника затверджено та скеровано до Уманського міськрайонного суду Черкаської області обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, що передбачене ст. 335 КК України (ухилення від призову на строкову військову службу).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років.
https://umannews.in.ua/2019/01/23/v-umani-20-richnogo-junaka-sudjat-za-uhilennja-vid-prizovu/
В Умані 20-річного юнака судять за ухилення від призову
В Умані 20-річного юнака судять за ухилення від призову В Умані 20-річного юнака судять за ухилення від призову Reviewed by новини on січня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.