Seo Services

Рятувальники перевірили пожежну безпеку в культових спорудах Умані

4 січня рятувальники Уманського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій провели профілактичні рейди по культових спорудах Умані. Метою заходів було запобігання надзвичайним ситуаціям, пожежам і травмуванню людей під час різдвяних богослужінь.
Співробітники ДСНС нагадали присутнім про правила пожежної безпеки та дії у разі виникнення надзвичайної ситуації. Крім того, рятувальники вручили священнослужителям та парафіянам пам’ятки безпечного святкування релігійних свят.
Також рятувальники перевірили наявність евакуаційних виходів та необхідної кількості засобів пожежогасіння у культових спорудах міста.
«Основною метою подібних заходів є забезпечення належного протипожежного стану будівель та безпека парафіян під час масових заходів», ― зазначили в Уманському РВ Управління ДСНС України у Черкаській області.
Варто зазначити, що у дні святкування Різдва Христового в Умані рятувальники працюватимуть у посиленому режимі.
http://vch-uman.in.ua
Рятувальники перевірили пожежну безпеку в культових спорудах Умані Рятувальники перевірили пожежну безпеку в культових спорудах Умані Reviewed by новини on січня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.