Seo Services

В Умані звільнили з-під варти чоловіка, який убив друга пляшкою «Боржомі»

пляшка рука


10 січня у місті Умань сталося вбивство. 55-річний місцевий житель у себе вдома розпивав алкогольні напої з 40-річним товаришем. Між чоловіками виник конфлікт. Господар завдав гостю удари в обличчя та грудну клітку. Потім взяв скляну пляшку з-під води «Боржомі» та тричі вдарив нею жертву по голові.
Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, від отриманих травм гість помер на місці.
Вбивця після скоєного пішов геть з квартири. Зловмисника затримали 12 січня. Чоловік зізнався у вчиненні злочину. Цього ж дня йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Уманська місцева прокуратура невідкладно звернулася з клопотанням до Уманського міськрайонного суду про обрання вбивці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте 14 січня суд у задоволенні клопотання відмовив та ухвалив звільнити підозрюваного з-під варти.
Наразі місцева Уманська місцева прокуратура готує апеляційну скаргу на вказану ухвалу слідчого судді до Апеляційного суду Черкаської області.
Джерело: 04744.інфо
В Умані звільнили з-під варти чоловіка, який убив друга пляшкою «Боржомі» В Умані звільнили з-під варти чоловіка, який убив друга пляшкою «Боржомі» Reviewed by новини on січня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.