Seo Services

Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства

На Житомирщині пенсіонер підпалив власний будинок, після чого на очах у сусідів і рятувальників застрелився із рушниці. Сусіди переконані, що до такого жахливого самогубства чоловіка підштовхнули колектори. Про це у вівторок, 29 січня, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сюжет ТСН.
Кривава драма сталася у районному центрі Новограді-Волинському. Один із очевидців трагедії зняв моторошну подію на відео. Після того, як запалав будинок, навколо нього почали збиратися сусіди. Літній чоловік сидів на сходах охопленого полум’ям будинку із рушницею в руках. Хтось із сусідів хотів допомогти пенсіонеру, але у відповідь той почав стріляти.
На місце події виїхали рятувальники ДСНС, але їх чоловік також зустрів пострілами в землю. Після цього на очах у десятків свідків пенсіонер приставив обріз до горла та застрелився.
Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства
Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства Reviewed by новини on січня 31, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.