Seo Services

Екс-депутатку, що насмерть збила велосипедиста, залишили на волі

Як повідомлялося раніше, прокуратурою Черкаської області здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою 56-річної жительки м. Сміла у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, слідством установлено, що зазначена жінка 17.06.2018, керуючи автомобілем «MERCEDES-BENZ», рухаючись по автодорозі «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань» з порушенням Правил дорожнього руху, на 41 км від м. Черкаси, в напрямку м. Сміла, здійснила наїзд на 28-річного велосипедиста, внаслідок чого останній помер на місці пригоди.
Зазначимо, мова йде про Любов Савченко – генерального директора об’єднання “Меблі ЛІВС” та екс-депутатку Черкаської облради. Була обрана по виборчим спискам “Партії регіонів”, до 24 лютого 2014 року входила до фракції ПР в облраді. Підозру їй не могли оголосити півроку.
І ось на підставі зібраних доказів 27 грудня жінці все ж було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Сьогодні ж, 10.01.2019, слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси відмовлено в задоволенні клопотання прокурора про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
У зв’язку з тим, що прокуратура не згодна з вказаним рішенням, наразі вирішується питання про його оскарження до апеляційного суду Черкаської області.
Разом з тим, досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, вживаються заходи, спрямовані на об’єктивне дослідження всіх обставин вчинення злочину та прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.
Прес-служба прокуратури Черкаської області
http://vycherpno.ck.ua/eks-deputatku-shho-nasmert-zbila-velosipedista-zalishili-na-voli/
Екс-депутатку, що насмерть збила велосипедиста, залишили на волі Екс-депутатку, що насмерть збила велосипедиста, залишили на волі Reviewed by новини on січня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.