Seo Services

В Умані судитимуть держреєстратора, що «переписала» землю вартістю 65 млн грн

42-річна жінка, яка працювала державним реєстратором в одній із сільських рад Уманського району, незаконно зареєструвала за іншою фізичною особою земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 16 га та вартістю майже 65 млн грн.
Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, за зловживання повноваженнями під час реєстрації права на землю державний реєстратор сяде на лаву підсудних.
30 січня Уманська місцева прокуратура затвердила та скерувала до Уманського міськрайонного суду обвинувальний акт щодо державного реєстратора за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 Кримінального кодексу України (Зловживання своїми повноваженнями державним реєстратором з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним правам та інтересам) Кримінального кодексу України.
Наразі Уманська місцева прокуратура вживає заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.
Довідка.
Санкція ч. 3 ст. 365-2 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна або без такої.
В Умані судитимуть держреєстратора, що «переписала» землю вартістю 65 млн грн В Умані судитимуть держреєстратора, що «переписала» землю вартістю 65 млн грн Reviewed by новини on лютого 11, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.