Seo Services

Які дороги відремонтують в Умані

У цьому році дорожній фонд збільшиться до 50,1 млрд грн. На ремонт, реконструкцію та будівництво доріг піде 33,4 млрд грнна експлуатацію – 5,9 млрд гривень.
Про це зазначив керівник “Укравтодору” Славомір Новак та додав: 
“Наша мета в наступному році завершити перший етап Go Highway на всій протяжності коридору – Львів-Умань. З 2020 року фокусуємося на ділянках від Умані до Одеси і в Херсон”.
Go Highway – програма, за якою повинні з’єднати порти Миколаєва, Херсона, Одеси з портами Балтійського і Північного морів. На цей проект виділять в 2019 році 4 млрд гривень та відремонтують понад 108 км доріг.
Зазначено, що за 2 роки повністю відремонтували дорогу Львів-Тернопіль, а також найбільш зруйновані ділянки доріг у Вінницькій Черкаській областях. Паралельно в цьому році будуть ремонтувати ділянку М-05 в Київській, Черкаській і Миколаївській областях. А за рахунок економії 50 млн євро з попередніх проектів, починають капітальний ремонт М-05 – від Білої Церкви до Черкаської області. Планується реконструкція траси М15 Одеси – Рен; М08 – Запоріжжя – Маріуполь; М08 – Запоріжжя – Маріуполь. Також активізують роботу на трасі Р51 – Павлоград – Лозова.
І хоча 2019 році продовжують будувати дороги, однак Україна в цьому році заплатить більше і за зовнішніми зобов’язаннями –  8,5 млрд гривень.
За джерелом: Інформатор
Які дороги відремонтують в Умані Які дороги відремонтують в Умані Reviewed by новини on лютого 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.